AUTOMOTIVE FABRIC

 

Jacquard szövet

Törökország az autókárpit szövetek gyártójának a Mekkája, 1,60 m szélességű nagy teljesítményű és láng lamináló rendszer alkalmazásával készülnek, melyek európai szabványok. Autóhuzat szövetek, amelyek moshatóak és lánglaminálással vannak ellátva.Tetőkárpit szövet

Kifejezetten autók és egyéb tetővel rendelkező járművek ( hajó, lakókocsi ) tető cseréjére, ajánljuk. Tetőkárpit szövetünk tökéletesen, és könnyen alkalmazható. Nagy választékot kínálunk autótetőkárpit anyagból egy régi, megereszkedett tetőkárpit restaurálására vagy a speciális restaurációs projektekre .

Műbőreink

Könnyű, mégis nagyon tartós PU és PVC szintetikus műbőrünk kiváló alternatívája a valódi bőrnek. Kopásállóságának köszönhetően tartós, gyönyörű látványt ad üléseiknek. Könnyen tisztítható, anyagát, fényét évekig megőrzi. Sok esetben jobb és szebb mint a valódi bőr.

Hímzés

Valódi tekercsről-tekercsre hímzőrendszer, keret vagy bilincsek nélkül működik. Folyamatos hímzés tekercses szövetre és műbőrre, időt és munkaerőt takarít meg. Tökéletes hímzés különféle textilanyagokon.