Jacquard szövés

Jacquard Weaving

A modern DORNIER szövőgépek alapját képezik a divatos autóipari, lakberendezési és kárpitos szöveteknek , valamint az innovatív műszaki textíliák gazdasági előállításának, amelyek szükségesek a trend kialakításához, a fenntartható anyagokhoz

Lapos szövés

Flat Weaving

Műszaki textil; könnyű, szálerősítésű szintetikus anyagok, amelyek csökkentik a repülőgépek és járművek súlyát, ezáltal csökkentik az üzemanyag-fogyasztást és a termelés hatékonyabb. A DORNIER szövőgépek évek óta vezetik a piacot ezen a területen

Lapos kötés

Flat Knitting

A Mayer & Cie körkörös kötésű gépei globális szabványokat határoztak meg - a teljesítmény, a minőség és a megbízhatóság szempontjából, amelyet kifejezetten az autóipar számára gyártottak.

Láng laminálás

Flame Lamination

Az autósülések Láng laminálás révén létrehozott kompozit anyagokkal jönnek létre. Az autóipari puha burkolatú belső anyagok, mint például az autótetőkárpit, autóüléshuzatok és ajtókárpitok nagyrészt kompozit anyagokból származnak, amelyek lánggal vannak laminálva.

Hímzés

Embroidery

Valódi hímzőgép, keret vagy bilincsek nélkül működik. Gépeink folyamatos hímzéses anyagok tekercselése, időt és munkaerőt takarít meg. Tökéletes hímzés különféle szöveteken. A hímzőgéppel összehasonlítva, nem kell minden alkalommal megváltoztatnia az anyagokat, mert hímezheti a ruhatekercset. A Steppelőgéppel összehasonlítva hímezhet olyan mintát, amelyre a foltvarrás nem képes.

 

Végső

Finishing

Textilfeldolgozó gépeinket sikeresen használják műszaki textíliák bevonására, impregnálására és laminálására. A műszaki textíliák feldolgozására szolgáló összes gépünk, optimalizált tulajdonságokkal és a magas minőséggel van ellátva.